OPHØRSUDSALG - spar op til 70 % - tryk HER!

HelloKids.dk

HelloKids.dk - er en del af den 13 år gamle familieejede virksomhed, Helme Consult ApS.

Interessen for børnetøj har i mange år, været en helt stor passion men, da vi selv blev forældre til vores to skønne børn, voksede den store interesse for børnemode, hvilket medførte at vi med stor glæde kunne åbne HelloKids.dk i slutningen af 2020, efter mange måneders hårdt men meget spændende forarbejde.

Vi havde og har, et stort ønske om at skabe en online webshop med børnetøj i alderen 0-6 år, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi går op i at tøjet er yderst bevægeligt og funktionelt, hvor barnet stadig kan udfolde sig, uden at blive bremset i sin udvikling og leg, men stadig kan være fint klædt på, om det så gælder til dagligdagen i institutionen eller til de mere festlige begivenheder.

Derudover ligger vi en stor dyd i at give dig som kunde den bedste service og en shoppingoplevelse, som lever helt op til dine krav og dermed vil vi betræbe os på, at svare dig tilbage indenfor kort tid om det så gælder spørgsmål til vores produkter, bestilte ordre eller eventuelle reklamationer.

Velkommen til HelloKids.dk – Vi håber at du kan finde noget på shoppen som lever op til dine forventninger. Tak fordi at du støtter HelloKids.dk

Med venlig hilsen

Lasse og Helena, Hjerterne bag HelloKids.dk