Personlige oplysninger og persondata beskyttelse

Vedrørende dine personlige oplysninger - Vi behandler altid dine persondata med største fortrolighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger.

Navn
Adresse
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til HelloKids.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninge.

Som registreret kunde hos HelloKids.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Du kan se hvilke oplysninger HelloKids.dk har registreret, ved at logge ind på din konto. Under menu punktet "Min Konto", skal du klikke på "GDPR".

Hos HelloKids.dk vil vi gerne præsentere alle vores kunder for en webside, der både er brugervenlig, såvel som med relevante informationer. Vi bruger derfor cookies til at indsamle brugbare informationer.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx  ved at brugeren næste gang besøger webstedet, kan se indkøbskurven, med de samme vare som man efterlod i den.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de er midlertidige cookies, der bliver slettet kort efter brugerene forlader siden eller lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i 20 dage. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På HelloKids.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Slet cookies”.

Den dataansvarlige er HelloKids.dk